Bouwbord online kopen

Het straatbeeld wordt regelmatig gewijzigd door huizen of gebouwen die te huur of te koop staan. Maar ook nieuwbouw en verbouwingen zorgen voor veranderingen in het straatbeeld. Om de omwonenden te informeren over deze veranderingen kunt u gebruik maken van een bouwbord of spandoek.

Bouwborden als communicatiemiddel

Pand te huur of te koop? Aan het bouwen, verbouwen of renoveren? Breng de omgevingop de hoogte met een bouwbord aan uw pand, bouwlocatie of perceel. Bouwborden of spandoeken zijn de ideale manier om de omwonenden te informeren over wat er bij u gaande is. Ze zijn bijgevolg uitermate geschikt bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, aannemers, woningstichtingen, enz.

Bouwborden op maat

Bij bouwbord online bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar bouwborden waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel worden gedragen. Onze bouwborden zijn stuk voor stuk vervaardigd uit kwalitatief hout met milieuvriendelijke opdruk. Gecombineerd met een stormvaste montage bent u er zeker van dat u van een duurzame kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies bij een van onze bouwbord adviseurs. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u overgaan tot het bestellen van het bouwbord van uw keuze. Wij verwerken uw bestelling zo snel mogelijk zodat deze  in productie kan gaan. Wij monteren uw bouwbord met oog voor detail. Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat uw bouwbord stevig en veilig gemonteerd wordt. 

Bouwborden kopen

De keuze aan bouwborden is uitgebreid. Hierdoor is het mogelijk zich op een unieke manier te kunnen onderscheiden van andere projecten in het straatbeeld. Heeft u een bepaald type bouwbord in gedachten maar heet u nog vragen? Of heeft u ondersteuning van onze adviseurs nodig bij uw keuze? Aarzel dan niet om een van onze specialisten te contacteren. Zij staan oor u klaar en helpen u graag verder met hun kennis en professionele ervaring. Zo vindt u zeker het bouwbord dat aan uw wensen voldoet.

Direct offerte aanvragen

Stap 1: Persoonlijke gegevens
Volgende stap
Stap 2: Bouwbord gegevens
Volgende stap
Stap 3: Afbeeldingen en overige

Bestanden groter dan 16MB? Klik hier!

loading
Heeft u al een offerte?

Upload uw offerte en ontvang in de meeste gevallen een (veel) betere prijs!

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ontwikkelingen?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief!

U kunt zich hier ook afmelden voor ontvangst.