Disclaimer

Alle informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel Bouwbord-online.nl haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Bouwbord-online.nl ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Aansprakelijkheid

In geen geval zal Bouwbord-online.nl aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enige directe, indirecte, incidentele, consequente en speciale schades, of welke schades dan ook, voortkomend uit het gebruik van, of functioneren van deze website, of van iedere vorm van informatie, diensten of producten aangeboden door deze website, ook al is Bouwbord-online.nl op de hoogte gesteld van de mogelijkheid van het ontstaan van een dergelijke schade.

Nederlands recht

Als u niet tevreden bent over het functioneren van deze website of een gedeelte ervan is het uw exclusief recht geen gebruik meer te maken van deze site. Bouwbord-online.nl is onderhevig aan het Nederlands recht. Elke gebruiker van deze website die de site of het bedrijf rechterlijk wil vervolgen zal dit in Nederland moeten doen.

Direct offerte aanvragen

Stap 1: Persoonlijke gegevens
Volgende stap
Stap 2: Bouwbord gegevens
Volgende stap
Stap 3: Afbeeldingen en overige

Bestanden groter dan 16MB? Klik hier!

loading
Heeft u al een offerte?

Upload uw offerte en ontvang in de meeste gevallen een (veel) betere prijs!

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ontwikkelingen?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief!

U kunt zich hier ook afmelden voor ontvangst.