Spandoeken op maat

Bouwbord Online levert u spandoeken op maat van uitstekende kwaliteit. Voor onze op maat gemaakte spandoeken wordt als doekmateriaal veelal PVC zeildoek en meshdoek toegepast. Wij leveren spandoeken in de door uw gewenste afmeting. Een spandoek op een pand kan een echte eye-catcher zijn met een grote communicatie waarde. Een spandoek wordt vaak gebruikt op de gevel van een pand of een steiger. Bijvoorbeeld om een nieuwbouwproject aan te kondigen of de verhuurmogelijkheden van een pand kenbaar te maken. Onze klantenkring bestaat uit projectontwikkelaars, woonstichtingen, overheidsinstanties en andere profesionals. Bekijk onze spandoek portfolio voor een indruk van ons werk. 


Full color spandoek op maat


Bouwbord-online.nl levert u full color spandoeken op maat. Grote maten zijn bij ons bedrijf mogelijk en wij verzorgen ook de montage op locatie. Er zijn verschillende manieren waarop een spandoek kan worden uitgevoerd. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de juiste materiaal en bevestigings keuzes. Wij merken vaak dat de voorbereiding en de start van een woningbouwproject altijd hectisch is. Onze adviseurs begrijpen dit en bij Bouwbord online kunt  u rekenen op een snelle service en het beste advies voor uw spandoek of bouwbord. 


Spandoek op stelling


Een mooie oplossing die wij u kunnen leveren is een doek op stelling, het spandoek wordt in een robuust kader frame wordt op locatie geplaatst en zo heeft u de boodschap solide gepresenteerd. Het spandoek in frame kan zowel tegen de gevel als op constructie, informeer naar de mogelijkheden. 
 

Een spandoek voor elke doelgroep

Bouwbord-online.nl levert uw het juiste spandoek voor elke boodschap. Wij hebben ruime ervaring in de branche en spreken uw taal. Wij geven u locatie advies over de juiste oplossing voor uw toepassing. Daarnaast verzorgen wij complete vergunningstrajecten. Wij zijn leverancier van spandoeken, bouwborden, bouwschuttingen, bouwhekdoeken en meer. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel of mail ons. Wij staan u graag te woord. 

Direct offerte aanvragen

Stap 1: Persoonlijke gegevens
Volgende stap
Stap 2: Bouwbord gegevens
Volgende stap
Stap 3: Afbeeldingen en overige

Bestanden groter dan 16MB? Klik hier!

loading
Heeft u al een offerte?

Upload uw offerte en ontvang in de meeste gevallen een (veel) betere prijs!

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ontwikkelingen?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief!

U kunt zich hier ook afmelden voor ontvangst.